31 juli

Jag och Josefine försov oss lite i morse vi skulle ha gått ut med hundarna klockan 9 men vaknade halv 10 :D men det var ju inte så farligt ;P Wille är så trälig att gå med för han bara vill vända hela tiden så man får dra honom hela vägen.

Runt 12 skulle vi åka ring, det var roligt som vanligt men så läskigt haha :p man blir helt slut i armarna efter att man har åkt för man verkligen kramphåller i dom där handtagen ;D När vi kom tillbaka så hann vi bara sätta på en film så skicka Josefines mamma ett sms att dom skulle hämta henne strax. Efter Josefine hade dragit vidare så åkte vi till nordmaling för att göra lite ärenden :) Nu sitter vi och spelar kort och när jag åker ut så tränar jag Wille i pauserna (Y)

Josefine har anlänt :D<3

Jag och pappa skulle ut och prova det nya batteriet till båten och då fick wille följa med igen :) När vi var utanför bryggan kanske 100 m från bryggan släppte vi i Wille i vattnet och han blev helt panikslagen och började pipa och ha sig så då drog vi upp honom igen, pappa har så dåligt samvete över det där nu, stackarn;P

Runt 14.00 kom Josefine hit, vi började med att ta en promenad först för att se så att hundarna funka bra tillsammans det gick fin fint:) Nu ska vi gå ner till bryggan och kika lite

xoxo Lisa

Började ju bra

Vaknade upp i morse och det var strålande fint väder. Vi åt lite frukost och bestämde och sedan för att vi skulle ta med oss lite fika för att åka ut med båten till en ö. Självklart skulle ju Wille få följa med och inviga sin nya flytväst. Men så började problemen dyka upp... Först hitta vi inte båtnycklarna och det tog ett tag innan vi ringde till farfar och fråga om han visste vart dom var. Det visste han så då var det problemet löst sen tog vi med alla grejer ner till båten och började backa i. När pappa skulle försöka få igång motorn så gick det inte, batteriet var urladdat. Det blev ingen båttur för oss idag. Men där emot provade Wille sin flytväst tror dessvärre att det inte riktigt var meningen att han skulle hoppa ut för bryggan, (han brukar inte gilla att bada) men dök de gjorde han. Ska jag vara ärlig så jaga han trollsländerna ;D Men jag tror att han kände sig säkrare med flytvästen på för han var i ett bra tag :) Nu kan vi inte ha honom lös längre han vill bara ner till vattnet haha :)
Vi håller på att göra iordning oss lite för vi ska in till nordmaling och köpa laddare till det där batteriet och sen äta på levarhotell, mums!  

Framme

Nu har jag suttit i en bil från 11.30 till 20.00 eller suttit och suttit jag har snarare legat i baksätet hela vägen. Jag somnade när vi hade åkt förbi big inn sen sov fram till Gävle där vi stannade för att fika äggmackor:D Wille är söt som vanligt och vågar inte gå ifrån bilen (han tror att vi ska lämna honom) När vi hade fikat klart åkte vi vidare och då somna jag igen. Vaknade inte förna vi skulle stanna igen den här gången i hörnesand :) Då blev det donken ;) Jag smsa med Josefine ganska mycket och då tala hon om vart hon bodde så hon ställde sig ute vid vägen där vi åkte förbi och vinkade :D Nu sitter jag iallafall här i stugan :) Det tog ett tag att få igång internet men såklart fixade jag det till slut :)

Impulsköp?

Blev att sova ganska mycket idag. Runt 20.00 ringde Cass mig och i stort sätt tvinga mig att följa med henne, Rakki och Rohback till donken. Först ville jag inte riktigt eftersom att jag skulle ha gått ut med Wille och sedan var tvungen att packa men eftersom hon nästan börja gråta så var jag tvungen att följa med;) -" Vi kommer ju snyft inte se varann på hur länge som helst nu ju snyft" hahaha:D

I fredags skulle jag på fest med Cass, Johanna och Mikaela och tror ni inte jag glömmer ett par finare skor att ha på mig hemma då? Såklart orkade jag inte gå hem och och hämta dem igen så vi gick ner och på stan så köpte jag ett par nya skor... Är det sånt som kallas impulsköp?:O


        
400 kr på din sko :)

 
Hade lite tråkigt så ja våga håret lite:)


Tidigt-.-

Vaknade 08.30 i morse av att grannen spikade, jag försökte i en timme att somna om men det gick inte så då klev jag upp. Man kan ju nästan säga att jag vaknade på fel sida i alla fall, har vart lite grinig på mamma... Sen skulle jag träna lite baklängesfot med Wille och det gick ju också skit, han vad helt ofocuserad och sprang bara ifrån mig hela tiden fast jag trände med kyckling :S Så nu ska jag gå och sova igen så får vi se om det blir bättre sen.

Vänta, något gjorde mig precis lycklig... :D Mamma kom precis in och berättade att hon hade beställt tid för kastrering på Wille nu :D Den 19 augusti försvinner kulorna ;) Hoppas han skärper sig nu :)



Kväll hos Madeleine

Styrelsemötet kan man ju säga att jag inte har några kommentarer till.
Familjen blev bjuden till Madeleines hus för fika :) Blåbärspaj är verkligen jättegott och om jag inte har så mycket att göra i stugan måste jag plocka blåbär så vi kan göra paj sen:D Iallafall så orkade inte jag Madeleine sitta och lyssna på när pärona tjattra så vi gick och tog lite chips för att sedan se på shrek 2 :D Den är så otroligt rolig:D Sitter fortfarande här och har det trevligt:)

xoxo Lisa

26 juli

Har precis kommit ut ur duschen och ska strax göra iordning mig, ska på styrelsemöte klockan 1:)
Jag vill börja köra sök med wille men då måste man nog vara ett gäng annars har man ingen som kan sitta ute skogen åt än. Någon frivillig figurant?(helst någon som vill träna sök med);D Jag får träna lite själv så länge :) Nej nu är det dags att sätta fart.


xoxo Lisa

25 juli

Har vart ute och gått med Madeleine idag :) självklart ska Wille gå och lukta precis där gizmo står och bajsar så han tryckte upp hela huvudet i gizmos bak och fick bajs över hela han :S När jag kom hem hann pappa klappa wille på huvudet innan jag hann skrika att han bajs där haha pappa blev inte alls glad kan man ju säga ;P

Nu har jag fixat skype det är suveränt så slipper jag slösa pengar på att ringa alla ;D

11 juli

Har jobbat i fyra timmar idag, det gick bra fick stå i kassan hela dagen:) nu ska jag strax gå ut och gå med Wille sen måste jag börja packa och städa mitt rum. Jag bara skjuter upp det hela tiden fast jag vet att det bara blir jobbigare att ta allt sen... Jag har blivit jätte hungrig och jag klockade min kurrning i magen för en stund sen och det vart runt 25 sek :O erkänn att det är länge?:D Nej nu ska jag inte sitta här och dega ska ut och röra på mig nu ;)

xoxo Lisa

dags att sova eller städa vad tycks?:)

Klockan är halv 2 och jag är jätte pigg, sitter och läser lite bloggar och pratar med mina fyra busungar :D jag hann inte med att städa idag och inte heller att packa :S eller jag skulle nog ha hunnit men att se på tv blev plötsligt mycket viktigare än allt annat. Men duscha träffa Ricko(han stanna inte länge :S :(... ) och två långpromenader hann jag med :K Kanske ska sätta igån och städa lite nu till lite musik:D (kan man ens städa utan musik?:S :D )



är vi inte söta jag och "min" vovvis?;D  jag ser otroligt glad ut iallafall och de gillar vi va?;D

10 juli

Jag har precis vaknat och sitter nu och funderar på vad jag ska hinna med idag. jag måste städa mitt rum, duscha, gå en långpromenad med Wille och kanske börja packa lite grann inför lägret jag, Madeleine, Josefine, Veronica och Lisa.A ska hålla i. Det ska bli roligt och jag ska försöka ta mycket kort så att jag kan lägga ut dem här sen. Men nu måste jag skynda mig för att jag ska göra det mesta av det där innan Ricko kommer hit:)

RSS 2.0