13 maj

Har ni hört om den rattfulla mållgan ? lite komiskt är det i alla fall.
En man ska ha setts kört rattfull, polisen skickas ut till platsen och tappar för en kort stund bilen med blicken. När dom kommer fram står bilen parkerad med båda fram dörrarna öppna och den 23-åriga mannen står till höger sida (passagerarsidan) och förar dörren står helt öppen. 23-åringen säger att det var mållgan som har kört bilen men han har redan hunnit smita från platsen. Han ska ha vart 120-130 cm lång och haft hår ända ner till knäna, haft vita byxor och brutit på norska.
23-åringen friades från anklagelserna om rattfylleri och kräver nu 100.000 kr i skadestånd av justitiekanslern för att han inte har kunnat köra lastbil på ett halv år när körkortet blev indraget.

"och som ni alla vet så hette även Alfon Åbergs lotsaskompis Mållgan" - citerat från nyhetsuppläsaren;)




Här har han ritats upp:) ^^

12 maj

idag har jag vartit hemma från skolan för jag hade sån magknip, det är jobbigt de där man kan ju knappt röra sig med magknip :S Då när man är hemma så borde man ju sitta och plugga till proven vi har tills i morgon och på torsdag men jag somna istället... dåligt av mig! så nu sitter jag här utan att kunna någonting på de vi har i morgon, plus att vi har matte nationella i morgon också som man i alla fall kan kolla igenom allt för att friska upp minnet. Det får nog bli som alla andra "dagen innan prov" dagar. jag sitter uppe till över 2 på natten för att försöka få in allt i huvudet men sen är jag för trött på morgonen dagen efter för att kunna komma ihåg nått av det jag har läst-.- 

Jag skulle ha löpt i dag men det kändes som att de var dåligt väder, så jag och anna kom på att hoppa studsmatta ger också bra träning så de gjorde vi istället, efter att ha torkat hela mattan med 4 handukar.



JAG VILL HA SOMMAR NU!!
någon mer?:p^^

10 maj

satt och prata med madeleine i några timma igår från halv 7 till halv 2 på natten :O:D  och jag började läsa lite från sidan tjuvlyssnat, vissa är verkligen hjärnadöa där :D

Två tjejer ~13 står i matkön.
Tjej 1: Aj! Fan, det sticker till i mitt ögonbryn hela tiden, det är jätteläskigt!
Tjej 2: Det är antagligen Guds försök på att noppa dina ögonbryn.

4 Maj

jag blev jätte glad idag när Ricko ringde mig och fråga om han kunde få komma förbi en sväng innan han skulle åka på match, det fick han självklart och när jag satte mig i bilen så gav han mig blommor :D:D jag blev helt röd i ansiktet :p Det är inte alla dagar man får blommor utan någon anledning :D men uppskattas det gör de.



   tack älskling<3

RSS 2.0