22 april

Idag har jag vart hemma igen för min rygg :/ men jag har hunnit med att träna med wille det gick riktigt bra :) träna klossen, lite fot, och träna att han skulle plocka upp en leksak och komma med den till mig, det hade vi lite problem med och om någon kan komma med lite tips skulle ju inte de sitta helt fel:) Jag har försökt med att träna att han ska dutta i handen medans han håller i leksaken men så fort jag tar fram handen släpper han leksaken och kommer och duttar med nosen i handen, får verkligen jobba med det där. Det blir ett kort inlägg idag igen för jag har ett prov i morgon som jag inte kan nått av.

21 april

Nu sitter jag här och äter frukost, jag skulle egentligen ha tränat i dag på morgonen eftersom att jag börja klockan 13.00 men min ipod var helt ur laddad plus att jag har fått så himla ont i ryggen, men jag tänkte om jag vilar lite på dagen nu så kan jag träna när jag kommer hem från skolan :) i väntan på att det nya avsnittet av Andra avenyn ska komma ut så ska jag gå och kolla lite på tv, ha de bra :)

16 april

Nu är jag jätteglad för när jag var ute och sprang så gick de hur bra som hellst:) de känns skillnad redan, och det gör att jag får ännu större motivation till det:D men jag vet att det snart kommer komma motgångar men jag ska kämpa mig igenom det också(hoppas jag) sen körde jag lite styrke träning också :)

Nu sitter jag och väntar på att ricko ska komma hit en sväng :)

13 april

Nu var det ett tag sen jag skrev igen, men jag har inte vart hemma så mycket...

Idag vakna jag hemma hos ricko, han skulle till sin farmor och käka så rickos bror martin skjutsa hem mig :) sen drog jag hem till Cass... länge sen jag träffa henne så vi hade mycket att prata om :p Hon skulle börja jobba klockan 16.00 så vi drog till mcdonalds halv tre, jag var duktig och åt en sallad istället för en hamburgare :) vid 4 kom mamma och hämta mig. Nu sitter jag och väntar på att ricko ska komma hit.




8 April

I morse gick jag upp 8.20 och klädde på mig träningskläder och gick hem till Anna, hennes syster följde med ut idag:) Det gick bättre att springa idag fast jag var ändå segare och det var motvind ute, vi gjorde som vi gjorde i går, först sprang vi ett tag sen körde vi intervaller. Jag var helt slut efter träningen så jag duscha åt lite frukost, sen satte jag mig vid datorn tills det blev dags att värma min tallrik med spagetti och kötfärssås, har ätit det i 3 dagar i rad nu, blir så när de är påsklov och man inte tycker om pyttipanna ;) Sen gick jag och la mig och sov från 13.00 till 15.30  och vakna klarvaken och kom på att jag skulle ha gått ut och gått med wille för en halv timma sen. Sen kom Ricko hit, sen ringde josefine och fråga om jag ville med på bio med Lisa, henne och Madeleine och de ville jag så det blev inte att vara så länge med Ricko men båda var hungriga så vi åkte iväg till Verona han och jag. Dit kom Lisa och josefine senare. Sen gick vi på bio, män som hatar kvinnor, den var bra men jag har redan sett den en gång...




Nu sover josefine här :) tack för hjälpen med bloggen gumman :) <3

7 april

Ska jag vara ärlig så glömde jag bort att skriva igår så därför skriver jag om gårdagen idag :p
största delen av dagen så läste jag en bok, det går verkligen inte att sluta läsa den. Det är den tredje boken av Arvtagaren, Brisingr heter den här :) Men jag kunde slita mig från boken för att gå ut och gå med Wille, för jag fick faktiskt sällskap av min granne Anna, tack så mycket! :) efter vi vart ute och gått så bestämde vi att vi skulle ut och springa lite senare på kvällen. Klockan 18.15 stack vi ut. vi strunta i att gå upp i skogen så vi sprang bland alla kvarter här, efter vi kört ett varv så kom vi överns om att vi skulle köra intervaller i nästa varv. okej de kanske lät som att vi sprang runt kvarteret haha med längre än så springer vi faktiskt ;)

Ny blogg :)

Nu har jag skapat en ny blogg, får se hur aktiv jag blir här... Jag blir alltid så sur när jag ska skapa nya grejer på internet för man förstår aldrig någonting. Som den här gången ville jag göra en fin blogg som var personlig, med lite bilder och sånt, men jag kan inte komma underfund med hur man ska göra jag får väl helt enkelt fråga runt lite och se om någon kan hjälpa mig :)

Vakna ganska tidigt i morse eller tidigt och tidigt klockan var väl halv 9 i alla fall ;) Jag kolla ut genom fönstret och såg att det var strålande fint väder ute, så jag tog med mig en bok och gick ner och gjorde lite frukost sen satte mig ute på altanen :) Efter någon timma kom jag på att jag skulle göra en blogg så nu sitter jag här :)


Bild från i vintras, när jag och Madeleine var ute och gick :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0